ENER-G Nedalo BV

Welkom bij ENER-G Nedalo. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame en energiezuinige technologieën voor bedrijven over de hele wereld. U vindt in ons een betrouwbare en deskundige partner in energie uit warmte-kracht (wkk) en noodstroom. Daarnaast omvat de expertise ook energie uit biomassa en energie uit afval. En met uitgekiend energiemanagement zijn gegarandeerd tientallen procenten energiebesparing mogelijk, zelfs zonder eigen kapitaalinvesteringen!

Mensen

Techniek komt pas tot leven als mensen een zinnige toepassing realiseren. ENER-G Nedalo mag dan wel een technisch bedrijf zijn, de mensen zijn erg menselijk.

Gekwalificeerd personeel

Zo combineren de adviseurs stuk voor stuk een gedegen technische ondergrond met een scherp bedrijfskundig inzicht. Ze weten dat oplossen begint met luisteren. Naar hoe het in uw organisatie nu gaat, en wat u van de toekomst verwacht. Uw persoonlijke adviseur blijft altijd uw contactpersoon, ook na de installatie. Met al zijn kennis over uw bedrijf is hij een prima gesprekspartner als u later nieuwe plannen hebt.

Onderhoud

Daarnaast maakt u kennis met de monteurs van ENER-G Nedalo. Ze stellen uw installatie zo snel mogelijk in werking en geven uitgebreide instructie. Door uw investering via een gunstige onderhoudsfrequentie in topconditie te houden, leveren ze een belangrijke bijdrage aan uw bedrijfscontinuïteit. En mocht er onverhoopt toch een verstoring optreden, dan worden de problemen op afstand of ter plekke opgelost. Door een voortdurend opleidingstraject bij onder meer de grootste fabrikanten is uw machine altijd in de beste handen.

Beste individuele oplossing

Op zoek naar de beste individuele oplossing in wkk en noodstroom spreken de adviseurs de taal van ondernemers, facilitair en financiële managers, en natuurlijk van de hoofden technische dienst. Als het om de techniek gaat, maar ook installatie, service, garantie en financiering. Meer weten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend maar zeer inspirerend kennismakingsgesprek.

www.energ.nl

 

 ENER-G Nedalo