ENER-G Energia Technologia zrt

Üdvözöljük az energia világában

A környezet védelme és a költségek visszafogása érdekében általánosan elfogadott a szénhidrogénektől való függés csökkentésének fontossága, azonban e cél elérésének legjobb módja kevésbé egyértelmű.

Az ENER-G tiszta – karbon-semleges – energiarendszerek szolgáltatójaként átrágta magát a fenntartható technológiák, szolgáltatások és tanácsok zavarba ejtő tömegén, hogy megértsük ügyfeleink pontos igényeit, és a kihívásokat, amelyekkel szembe kell nézniük.

Ennek birtokában a legmegfelelőbb szolgáltatást tudjuk ajánlani vevőink számára.

Az angliai központú ENER-G cégcsoport tervez, fejleszt, működtet és finanszíroz energia hatékony, fenntartható és megújuló megoldásokat üzletfelei számára világszerte.

Teljes körű megoldást kínálunk a kereskedelmi és ipari igények kielégítésére. Ezek közé tartozik az energiafelügyelet minden formája, az ellátás megszervezésétől kezdve a konzultáción, a vezérlésen és a kogenerációs kisberendezések gyártásán és üzemeltetésén keresztül egészen a geotermikus energia és a biogáz-felhasználásig, valamint az új generációs hulladékból energiatermelésig.

Minden fejlett technológiánk és szolgáltatásunk segítséget nyújt az ügyfeleink számára, hogy elérjék vállalkozási célkitűzéseiket, és csökkentsék a működési költségeket, a CO2 kibocsátást, valamint, hogy növeljék a vállalkozás társadalmi felelősségvállalását.

A nyolcvanas években alapított ENER-G belső növekedés és cégfelvásárlások útján jelentős fejlődést mutatott, és jelenleg 130 millió font éves forgalmat bonyolít. Világszerte 750 embert alkalmaz, és 17 országban van jelen.

Több, mint 365MW energia termeléséért vagyunk felelősek, amely ügyfeleink teljes éves CO2 kibocsátását 5 millió tonnával csökkenti, amelynek környezetre gyakorolt hatása 500 millió fa megvédésének felel meg.

Cégbemutatás

Az angliai központú ENER-G cégcsoport tervez, fejleszt, működtet és finanszíroz energia hatékony, fenntartható és megújuló megoldásokat üzletfelei számára világszerte.

A Nyugat Európai piac mellett a Magyar ENER-G Zrt. a Kelet Európai piacon is jelen van és elérhetőek szolgáltatásai, úgy, mint Szlovénia, Horvátország, Szerbia, Románia és Szlovákia.

 

 Cégbemutatás

Teljes körű megoldást kínálunk Európa szerte partnereink számára ipari igények kielégítésére az energetika szinte valamennyi területén az előzetes audittól, energetikai felméréstől és konzultációktól kezdve a finanszírozás megszervezésével, a  tervezésen át a kulcsrakész kivitelezéséig, majd megrendelői igény szerint az üzemeltetés, karbantartás és javítás ellátásával is.

Az ENER-G Energia Technológiai Zrt. két évtizede aktív a Kelet Európai energetikai piacon. Több Európában piacvezető ipari megrendelőnknek (gyógyszeripar, gumigyár, autóipari beszállítók) nyújtunk komplex fejlesztői, üzemeltetői és karbantartói megoldást energetikai rendszereik területén.

Az ENER-G Zrt. rendelkezik ISO 50001, ISO 14001, ISO 9001, ISO 18001 tanúsítványokkal.

 ENER-G Hungary ISO

Minden fejlett technológiánk és szolgáltatásunk segítséget nyújt ügyfeleink számára, hogy elérjék vállalkozási célkitűzéseiket, és csökkentsék a működési költségeket, a CO2 kibocsátást, valamint, hogy növeljék a vállalkozás társadalmi felelősségvállalását.

Cégünk a legtöbb energia hatékonyságot célzó technológiához rendel hozzá finanszírozott megoldást is, mellyel az energetikai fejlesztés költsége és kockázatai nem a Megrendelőt terhelik. Kedveső finanszírozású ESCO konstrukcióink személyre és projektre szabott.

Több mint 370 MW energia termeléséért vagyunk felelősek Európában, amellyel ügyfeleink teljes éves CO2 kibocsátását 5 millió tonnával csökkenti.

Az ENER-G Energia Technológia Zrt. főbb tevékenységei:

 • klíma- és légtechnika, tisztatér technológiák
 • ipari gőz rendszerek, technológia gőz termelés, felhasználás
 • teljes körű épület és ipari villamos és automatika tervezés, kivitelezés
 • komplex épületgépészeti rendszerek tervezése, kivitelezése
 • ESCO projektek tervezése, finanszírozása
 • Megújuló energiák (biomassza, napelem, napkollektor)
 • világításkorszerűsítés, tér és épületvilágítás
 • energetikai rekonstrukció, épületfizikai fejlesztések
 • kapcsolt energiatermelés (kogeneráció és trigeneráció)
 • füstgáz-hőhasznosítás
 • biogáz-hasznosítás
 • hulladékból előállított energia
 • energiamenedzsment, automatizálás, mérés, monitoring
 • Ipari energia audit


Társaságunk a Kelet-Európai piacon 80 fővel dolgozik, nagyon komoly szaktudást, tapasztalatot
halmozott fel energetikai rendszerek telepítésében, üzemeltetésében és karbantartásában. 

 www.energ.hu